Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Μαλαισίας 2015: Kορυφαίος της Παρασκευής ο L. Hamilton

GP Μαλαισίας 2015: Kορυφαίος της Παρασκευής ο L. Hamilton

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, ο L. Hamilton σημείωσε τον ταχύτερο γύρο της ημέρας.

Με τον καλύτερο χρόνο της πρώτης ημέρας των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Μαλαισίας στις αποσκευές του έφυγε από την πίστα του Sepang o L. Hamilton, παρά τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε από πολύ νωρίς και επί της ουσίας του στέρησαν τη συμμετοχή του στο πρώτο σκέλος των δοκιμών της Παρασκευής.

Με τον Βρετανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή εκτός μάχης, ο N. Rosberg δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του K. Raikkonen, πραγματοποιώντας τον ταχύτερο γύρο της πρώτης περιόδου με τη σκληρή γόμα των ελαστικών της Pirelli.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο S. Vettel, με τον R. Grosjean να κατατάσσεται τέταρτος, μπροστά από τα μονοθέσια της Williams και της Red Bull.

Στην πρώτη εμφάνιση στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τα χρώματα της McLaren, ο F. Alonso σημείωσε τον 14ο καλύτερο χρόνο του πρώτου σκέλους, όντας παρόλα αυτά ταχύτερος από τον ομόσταυλό του J. Button.

Την πρώτη τους εμφάνιση στη φετινή αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησαν και τα μονοθέσια της Manor, μένοντας ωστόσο στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Η επιστροφή του L. Hamilton στην ενεργό δράση άλλαξε ριζικά την εικόνα του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής. Χρησιμοποιώντας τη μέση γόμα των ελαστικών της Pirelli, o Βρετανός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης τον K. Raikkonen.

Χάνοντας πολύτιμο χρόνο στους δύο τελευταίους τομείς της πίστας του Sepang, ο Ν. Rosberg έμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης και σε απόσταση τεσσάρων δεκάτων του δευτερολέπτου από τον L. Hamilton.

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να αγγίζει τους 60 βαθμούς Κελσίου, λίγοι ήταν εκείνοι οι οδηγοί που απέφυγαν το λάθος. Ανάμεσα σε αυτούς ο D. Kvyat, ο οποίος ολοκλήρωσε τις προσπάθειές τους έχοντας πετύχει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών.

Στην 5η και 6η θέση, αντιστοίχως, κατάφεραν να αναρριχηθούν οι V. Bottas και F. Massa, σε αντίθεση με τον D. Ricciardo που έμεινε για μια ακόμα φορά μακριά από την κορυφή, σημειώνοντας τον δέκατο καλύτερο χρόνο.

Στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, πέρα από τα μονοθέσια της Manor, διατηρήθηκαν οι McLaren-Honda των F. Alonso και J. Button, όπως άλλωστε και ο R. Grosjean με πρόβλημα στη μονάδα ισχύος της Lotus.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024