Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: H αεροδυναμική το κλειδί της επιτυχίας για τη Ferrari σύμφωνα με τον L. Hamilton

F1: H αεροδυναμική το κλειδί της επιτυχίας για τη Ferrari σύμφωνα με τον L. Hamilton

Στη βελτίωση όχι μόνο της απόδοσης του υβριδικού συνόλου αλλά και στην αεροδυναμική επίδοση του μονοθεσίου πιστώνει ο L. Hamilton την επιτυχία που σημείωσε η Ferrari στο GP Μαλαισίας.

Αεροδυναμικό είναι σύμφωνα με τον L. Hamilton το προβάδισμα που χάρισε στον S. Vettel και τη Ferrari τη νίκη στο πρόσφατο GP Mαλαισίας.

Ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής θεωρεί πως η πρόοδος που παρουσίασε η ιταλική ομάδα στον δεύτερο αγώνα της σεζόν δεν μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά στη βελτίωση της απόδοσης του υβριδικού συνόλου, βλέποντας πίσω από το τεράστιο «βήμα» της Scuderia την αεροδυναμική αναβάθμιση της FS15-T.

«Είναι ευχάριστο που η Ferrari πραγματοποίησε ένα τόσο μεγάλο βήμα, το οποίο σχετίζεται τόσο με τον κινητήρα όσο και με το μονοθέσιο».

«Πολλοί μιλούν για τους κινητήρες αλλά σε τελική ανάλυση μόνο τα μονοθέσια και η αεροδυναμική μπορούν να δημιουργήσουν τόσο μεγάλες διαφορές».

«Θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, έκαναν φανταστική δουλειά. Σε αντίθεση με εμάς. Δεν περίμενα να είναι τόσο γρήγοροι όσο ήταν».

«Έκαναν φανταστική δουλεία και είχαν εξαιρετικό ρυθμό».

«Γνωρίζαμε ότι έχουν σημειώσει πρόοδο, δεν γνωρίζαμε πόσο μεγάλη θα ήταν αυτή. Ήταν πολύ γρήγοροι για εμάς», δήλωσε ο L. Hamilton δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στο προβάδισμα που έδειξε να απολαμβάνει η Ferrari κατά τη διάρκεια του GP Μαλαισίας.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024