Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Kίνας 2015: Κυρίαρχος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής ο L. Hamilton

GP Kίνας 2015: Κυρίαρχος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής ο L. Hamilton

Ταχύτερος και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής του Grand Prix Κίνας ήταν ο L. Hamilton, κρατώντας σε απόσταση ασφαλείας του βασικούς ανταγωνιστές τους.

Έναν και μόνο πρωταγωνιστή είχε η πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Κίνας, με τον L. Hamilton να κινείται ταχύτερα από τους βασικούς ανταγωνιστές τους και στα δύο σκέλη.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν στην πίστα της Σαγκάης δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των οδηγών, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν απέφυγαν το λάθος.

Εξαίρεση δεν αποτέλεσαν ούτε οι οδηγοί της Mercedes AMG Petronas, με τους N. Rosberg και L. Hamilton να βγαίνουν εκτός πίστας στη στροφή 6 κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου.

Παρόλα αυτά, ένας «καθαρός» γύρος ήταν αρκετός για τον Βρετανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή για να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης του P1 και να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του, αφήνοντας τον N. Rosberg δεύτερο, σε απόσταση μεγαλύτερο του μισού δευτερολέπτου.

Η παρουσία των δύο Ferrari στην τρίτη και την τέταρτη θέση του πρώτου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής πιστοποίησε τη δυναμική των μονοθεσίων της Scuderia, έστω και αν η διαφορά του τρίτου S. Vettel από τον πρώτο L. Hamilton ξεπέρασε το ένα δευτερόλεπτο.

Η εικόνα δεν άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο σκέλος της ημέρας, με τον L. Hamilton να παίρνει από νωρίς το προβάδισμα, πριν επιστέψει στην πίστα της Σαγκάης με τη μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli και θέσει τέλος στο προσωρινό προβάδισμα του K. Raikkonen, o οποίος διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της διαδικασίας στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Ο τρίτος καλύτερος χρόνος της δεύτερης περιόδους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής ανήκει στον D. Ricciardo, με τον S. Vettel να κλείνει την πρώτη τετράδα, αφήνοντας πέμπτο τον N. Rosberg.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων ελεύθερων δοκιμών του GP Σαγκάης και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024