Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Κίνας 2015: Pole position στις λεπτομέρειες για τον L. Hamilton

GP Κίνας 2015: Pole position στις λεπτομέρειες για τον L. Hamilton

Με διαφορά μόλις 42 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον N. Rosbert, ο L. Hamilton κατέκτησε για πέμπτη φορά στην καριέρα του την pole position του κινεζικού Grand Prix.

Σαράντα δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου ήταν αρκετά για να κρίνουν τη μάχη της pole position του Grand Prix Κίνας, με τον L. Hamilton να επικρατεί έστω και δύσκολα του N. Rosberg, ο οποίος βελτίωσε θεαματικά την επίδοσή του στην τελευταία προσπάθεια που πραγματοποίησε πριν την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών.

Oι δύο Mercedes ήταν με διαφορά τα ταχύτερα μονοθέσια στην πίστα της Σαγκάης, με τον τρίτο της τελικής κατάταξης S. Vettel να βρίσκεται σε απόσταση σχεδόν ενός δευτερολέπτου από την κορυφή.

Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει ο F. Massa, όντας ταχύτερος του ομόσταυλού του στην ομάδα της Williams, V. Bottas, ο οποίος κατετάγη πέμπτος.

Τον έκτο καλύτερο χρόνο της ημέρας σημείωσε ο K. Raikkonen, εκφράζοντας παράπονα για τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου μετά το τέλος της διαδικασίας.

Πολύ μακριά από τον παλιό –καλό εαυτό της βρέθηκε για μία ακόμα φορά η ομάδα της Red Bull, με τον D. Ricciardo να ολοκληρώνει τις προσπάθειές του από την έβδομη θέση και τον D. Kvyat να αποκλείεται από το Q3, μένοντας δωδέκατος.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι R. Grosjean, F. Nashr και M. Ericsson, καθώς τα μονοθέσια της Toro Rosso με τους πρωτάρηδες M. Verstappen και C. Sainz Jr δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τη 13η και την 14η θέση.

Στις τελευταίες θέσεις του grid θα βρεθούν οι McLaren των Alonso και Button, μπροστά από τις Marussia των Stevens και Merhi.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων κατατακτηριων δοκιμών του GP Σαγκάης και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024