Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Τη βελτίωση της απόδοσης επιζητά πλέον η McLaren

F1: Τη βελτίωση της απόδοσης επιζητά πλέον η McLaren

Έχοντας κατακτήσει την απαιτούμενη αξιοπιστία, η McLaren θέτει ως προτεραιότητα τη βελτίωση της απόδοσης της υβριδικής μονάδας ισχύος που προμηθεύεται από τη Honda.

Μετά τον τερματισμό και των δύο μονοθεσίων της στο GP Κίνας, έστω και εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας, η McLaren πρόκειται να εργαστεί πλέον για τη βελτίωση της απόδοσης της υβριδικής μονάδας ισχύος που φέρει την υπογραφή της Honda.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, E. Boulier, η αρχή θα γίνει από τον προσεχή αγώνα του Bahrain, όπου η βρετανική ομάδα θα επιχειρήσει να αυξήσει την ιπποδύναμη του κινητήριου συνόλου, δίνοντας την ευκαιρία στους J. Button και F. Alonso να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

«Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο καθώς έχουμε στα χέρια μας ένα αξιόπιστο πακέτο, το οποίο μας εξασφάλισε έναν αγώνα χωρίς προβλήματα.»

«Τώρα μπορούμε να αυξήσουμε λίγο την ισχύ, γνωρίζοντας πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα».

«Έχουμε ήδη τις νέες προδιαγραφές του κινητήριου συνόλου που θα φέρουμε στην Ευρώπη. Αλλά και στο μονοθέσιο θα υπάρξουν αναβαθμίσεις, ξεκινώντας με την τοποθέτηση νέων τμημάτων στο Μπαχρέιν».

«Στη Βαρκελώνη θα υπάρξει ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων, αυξάνουμε συνεχώς τον ρυθμό μας. Πιστεύω ότι δεν θα μιλάμε για δέκατα αλλά για μισό δευτερόλεπτο».

«Όπως έχει δηλώσει και ο Fernando, ξεκινήσαμε από πολύ πίσω αλλά κερδίζουμε συνεχώς έδαφος. Τώρα ακολουθούμε τις ομάδες μεσαίας δυναμικότητας, ελπίζω λοιπόν πως σε μερικούς αγώνες θα βρισκόμαστε στις μπροστινές θέσεις», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Ε. Boulier, αποκαλύπτοντας το πλάνο της επιστροφής της βρετανικής ομάδας στην κορυφή.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024