Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Μπαχρέιν 2015: Νικητής στη μάχη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής ο N. Rosberg

GP Μπαχρέιν 2015: Νικητής στη μάχη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής ο N. Rosberg

Στο N. Rosberg ανήκει ο ταχύτερος γύρος την πρώτης ημέρας των ελεύθερων δοκιμών του GP Μπαχρέιν. Σε απόσταση μισού δευτερολέπτου από την κορυφή οι δύο Ferrari.

Σε μια ακόμα αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Mercedes AMG Petronas εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών του GP Μπαχρέιν, η οποία ξεκίνησε με τις δύο Ferrari να επικρατούν κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους και τους Rosberg-Hamilton να ολοκληρώνουν τις προσπάθειές τους στην 15η και την 16η θέση αντιστοίχως, επιλέγοντας να κινηθούν με τις δεξαμενές καυσίμου των μονοθεσίων τους γεμάτες.

Η εικόνα του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών ήταν τελείως διαφορετική, με τον L. Hamilton να κινείται ταχύτερα με τη μέση γόμα των ελαστικών της Pirelli και τον N. Rosberg να κάνει τη διαφορά με τη μαλακή γόμα, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο της ημέρας.

Σε απόσταση μεγαλύτερη του μισό δευτερολέπτου από την κορυφή βρέθηκαν τα μονοθέσια της Ferrari, τον K. Raikkonen να επικρατεί του ομόσταυλού του S. Vettel. Μάλιστα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε επαφή με τον S. Perez, η οποία προκάλεσε ζημιές στην μπροστινή αεροτομή του μονοθεσίου του.

Ο πέμπτος καλύτερος χρόνος της ημέρας ανήκει στον V. Bottas, ενώ από το δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών του Μπαχρέιν ξεχωρίζει και η δωδέκατη θέση του F. Alonso με το μονοθέσιο της McLaren.

Σε αντίθεση με τον Ισπανό, ο J. Button αντιμετώπισε προβλήματα με το μονοθέσιο της Βρετανικής ομάδας, γεγονός που δεν του επέτρεψε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.
H επικίνδυνη έξοδος του K. Raikkonen από τα pit της Ferrari κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, οδήγησε τους κριτές στην απόφαση να «επιπλήξουν» τον Φιλανδό.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων ελεύθερων δοκιμών του GP Μπαχρέιν και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024