Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Μπαχρέιν 2015: Poleman o L. Hamilton, «σφήνα» ανάμεσα στις δύο Mercedes o S. Vettel

GP Μπαχρέιν 2015: Poleman o L. Hamilton, «σφήνα» ανάμεσα στις δύο Mercedes o S. Vettel

Την τέταρτη διαδοχική pole position στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο L. Hamilton στην πίστα του Σακχίρ, βλέποντας τον ομόσταυλό του στην ομάδα της Mercedes AMG Petronas να χάνει τη δεύτερη θέση της εκκίνησης από τον S. Vettel.

Mία ακόμα pole position, την τέταρτη σε ισάριθμα Grand Prix τη φετινή αγωνιστική σεζόν, πανηγύρισε ο L. Hamilton στην πίστα του Σακχίρ.

Ο Βρετανός χρειάστηκε μόλις μία προσπάθεια κατά τη διάρκεια του Q3 ώστε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο των κατατακτήριων δοκιμών και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της εκκίνησης στο αυριανό Grand Prix του Μπαχρέιν.

Δίπλα του θα εκκινήσει ο S. Vettel, ο οποίος δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα λάθη του N. Rosberg, σπάζοντας μετά από καιρό το δίδυμο της Mercedes και πιστοποιώντας με τον πιο πειστικό τρόπο τη συνεχώς ανοδική πορεία της Ferrari.

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρεθούν οι Rosberg και Raikkonen, ενώ στην πέμπτη και την έκτη θέση συναντάμε τα μονοθέσια της Williams με τους Bottas και Massa.

Από την έβδομη θέση πρόκειται να εκκινήσει ο D. Ricciardo, τη στιγμή που ο D. Kvyat εξαιτίας οδηγικού λάθους δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 17η θέση του grid.

Προβλήματα με το μονοθέσιο της McLaren αντιμετώπισε ο J. Button, μένοντας στην τελευταία θέση, σε αντίθεση με τον F. Alonso που έφερε την MP4-30 στην 14η θέση.

Άτυχοι στάθηκαν, ωστόσο, και οι Maldonado-Vestappen με τους κινητήρες της Mercedes και της Renault αντιστοίχως να παρουσιάζουν… αρρυθμίες.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων κατατακτηριων δοκιμών του GP Μπαχρέιν και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024