Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Τον δρόμο της επιστροφής στην κορυφή αναζητά η Williams

F1: Τον δρόμο της επιστροφής στην κορυφή αναζητά η Williams

Την ταχύτερη εξέλιξη των μονοθεσίων της επιζητά η Williams σύμφωνα με τον Rob Smedley, επικεφαλής του τμήματος απόδοσης της βρετανικής ομάδας.

Η ενίσχυση στον ρυθμό εξέλιξης των μονοθεσίων της αποτελεί το ζητούμενο για την Williams, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος απόδοσης της βρετανικής ομάδας, Rob Smedley.

«Θα πρέπει να εξελίξουμε όλο το πακέτο ταχύτερα και σε μεγαλύτερο βαθμό αν θέλουμε να πιάσουμε τα μονοθέσια μπροστά μας, αυτό είναι ο σκοπός μας».

«Επίσης, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι έχουμε μια πολύ μεγάλη και εξαιρετικά ικανή ομάδα πίσω μας -την Red Bull- που κάποια στιγμή θα καταφέρει να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά».

«Θα γίνουν πολύ πιο δυνατοί απ’ ότι είναι τώρα, συνεπώς αν και οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά, θα πρέπει να ρίχνουμε και μια ματιά στο τι συμβαίνει πίσω μας».

«Έχουμε να κάνουμε με πολύ δυνατές ομάδες, έχοντας τη Ferrari μπροστά και την Red Bull πίσω».

«Αυτό είναι το «γήπεδο» στο οποίο παίζουμε αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο R. Smedley προαναγγέλλοντας ότι οι αναβαθμίσεις που προετοιμάζουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Williams δεν μπορούν να θεωρηθούν τόσο σημαντικές.

Να θυμίσουμε ότι η Williams αντιμετώπισε στην αρχή της σεζόν την πρόκληση της διαχείρισης-υπερθέρμανσης των ελαστικών της Pirelli, καταφέρνοντας παρόλα αυτά στο Bahrain να αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο ζήτημα που οριοθετούσε τον ρυθμό των μονοθεσίων της.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024