Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μ. Verstapen: Εφιάλτης ο κινητήρας της Renault

Μ. Verstapen: Εφιάλτης ο κινητήρας της Renault

Ως εφιαλτική περιγράφει τη… συνύπαρξη με τον κινητήρα της Renault στο μονοθέσιο της Toro Rosso ο M. Verstapen, μετρώντας ήδη 3 εγκαταλείψεις στους 4 πρώτους αγώνες της σεζόν.

Εφιάλτη, ο οποίος μάλιστα θέτει σε κίνδυνο τον στόχο της Toro Rosso να τερματίσει στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών χαρακτήρισε τον κινητήρα της Renault ο M. Verstappen, o οποίος έχει εγκαταλείψει εξαιτίας μηχανικού προβλήματος στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί τη φετινή σεζόν.

«Νομίζω ότι το μονοθέσιο μπορεί να διεκδικήσει την πέμπτη θέση, ωστόσο, είναι και αυτό που βρίσκεται πίσω του και θυμίζει εφιάλτη».

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα, νομίζω ότι μπορούν να το καταλάβουν όλοι. Είδατε τι έγινε με τον Ricciardo και τα πυροτεχνήματα τα οποία προκάλεσε όταν ο κινητήρας του έσπασε», δήλωσε ο 17χρονος οδηγός της Toro Rosso», συνεχίζοντας με την περιγραφή των όσων έζησε στον GP του Μπαχρέιν.

«Αντιμετώπιζα προβλήματα με τον κινητήρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά το πρώτο pit stop, έπρεπε να μπω σε safe mode. Επί της ουσίας δεν είχα ισχύ. Έχανα πολύ δύναμη στις ευθείες. Σε κάποιο σημείο του αγώνα οδηγούσα μόνος μου και περίμενα να μου ρίξουν γύρο», πρόσθεσε ο Ολλανδός οδηγός της Toro Rosso.

auto.in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024