Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Απώλειες 59,37 εκατ. ευρώ για την ομάδα της Williams το 2014

F1: Απώλειες 59,37 εκατ. ευρώ για την ομάδα της Williams το 2014

Σε μια από τις πιο επιτυχημένες σεζόν των τελευταίων ετών, η ομάδα Williams απώλεσε το 2014 σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ. Κερδοφόρες ήταν οι υπόλοιπες δραστηριότητες του βρετανικού ομίλου.

Τα 60 εκατομμύρια ευρώ άγγιξαν οι απώλειες της ομάδας της Williams την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, η οποία ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών.

Αντιθέτως, κερδοφόρες ήταν οι υπόλοιπες δραστηριότητες του βρετανικού ομίλου, περιορίζοντας τις απώλειες του στα 47,9 εκατομμύρια ευρώ.

«Η απόφαση να επενδύσουμε στην ομάδα επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών το 2014».

«Στα μέσα του 2013 καταστρώσαμε μια φιλόδοξη στρατηγική για την ανάκαμψη της ομάδας της F1 και για τη δημιουργία μιας ισχυρής και κερδοφόρας επιχειρηματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με την προηγμένη Μηχανική».

«Το 2014 σημειώσαμε εξαιρετική πρόοδο σε όλους αυτούς τους στόχους, επενδύοντας σε ανθρώπους, σε εγκαταστάσεις και στην τεχνολογία, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουμε ισχυρά θεμέλια για το μέλλον», δήλωσε ο Mike O’Driscoll, Διευθύνων Σύμβουλος του βρετανικού ομίλου.

Σε καλύτερες ημέρες μπορεί να ελπίζει η Williams, καθώς η κατάκτηση της τρίτης θέσης την περσινή σεζόν φέρνει στα ταμεία της ομάδας περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 αλλά και από χορηγούς.

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024