Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
J. Villeneuve: Ο Alonso ίσως να μην επιστρέψει στις νίκες

J. Villeneuve: Ο Alonso ίσως να μην επιστρέψει στις νίκες

Στην απόφαση του F. Alonso να εγκαταλείψει το στρατόπεδο της Ferrari για χάρη της McLaren στάθηκε με δηλώσεις του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, J. Villeneuve.

Λάθος χαρακτήρισε την απόφαση του F. Alonso να μετακινηθεί από το στρατόπεδο της Ferrari σε εκείνο της McLaren o Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, J. Villeneuve με δηλώσεις του στον ισπανικόΤύπο.

Μάλιστα, ο Καναδός δεν δίστασε να σημειώσει πως ο Alonso είναι πολύ πιθανόν να μην επιστρέψει στις νίκες και κατά συνέπεια στη διεκδίκηση ενός τίτλου πριν το τέλος της καριέρας του.

«Η απόφαση να εγκαταλείψει τη Ferrari ήταν λάθος. Νομίζω ότι ο Alonso θα έπρεπε να παλέψει για τον τίτλο με αυτήν τη Ferrari. Mε αυτή την κίνηση ο Alonso ίσως να έβαλε τέλος στην καριέρα του – μπορεί να μην καταφέρει να διεκδικήσει άλλους τίτλους ή ακόμα και αγώνες».

«Θα μπορούσε να παραμείνει για τρία ή τέσσερα χρόνια ακόμα και μετά να αποσυρθεί ή να πάει στη McLaren, αν ήθελε να κερδίσει κάποιον τίτλο μαζί τους, όπως το έκανε το 2007», δήλωσε ο J. Villneuve υπογραμμίζοντας ότι η κουλτούρα των Ιαπώνων δεν τους βοηθά στο να γίνουν σε σύντομο χρονικά διάστημα ανταγωνιστικοί.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024