Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
GP Ισπανίας 2015: Στην κορυφή των κατατακτήριων δοκιμών ο N. Rosberg

GP Ισπανίας 2015: Στην κορυφή των κατατακτήριων δοκιμών ο N. Rosberg

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο N. Rosberg καταφέρνει να εκτοπίσει τον L. Hamilton από την πρώτη θέση της εκκίνησης, κατακτώντας την pole position του GP Ισπανίας.

Μια νίκη ψυχολογίας, έστω και αν αυτή ήρθε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του GP Iσπανίας, πανηγύρισε ο N. Rosberg, επικρατώντας με σχετική ευκολία του ομόσταυλού του στην ομάδα της Mercedes AMG Petrona, L. Hamilton.

Ο Γερμανός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο του Q3 στην πρώτη κιόλας προσπάθειά του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον L. Hamilton και τρίτο τον S. Vettel.

Η δεύτερη προσπάθεια των οδηγών της Mercedes δεν άλλαξε την εικόνα, καθώς ο L. Hamilton δεν κατάφερε να βελτιώσει την προσωπική του επίδοση, μένοντας οριστικά δεύτερος, μπροστά από τους Vettel και Bottas που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών στην τρίτη και την τέταρτη θέση αντιστοίχως.

Εξαιρετική, για μια ακόμα φορά, ήταν η παρουσία των μονοθεσίων της Toro Rosso, με τους C. Sainz και M. Verstappen να εκκινούν από την πέμπτη και την έκτη θέση.

Προβλήματα με τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου της Ferrari αντιμετώπισε ο K. Raikkonen μένοντας έβδομος, ενώ απογοητευτική ήταν και η παρουσία των Red Bull, βλέποντας τον D. Kvyat να ολοκληρώνει τις προσπάθειές του στην όγδοη θέση και τον D. Ricciardo στην δέκατη.

Μακρινό εξακολουθεί να δείχνει το όνειρο της κατάκτησης των πρώτων βαθμών στη φετινή σεζόν για την ομάδα της McLaren, καθώς ο F. Alonso σημείωσε την 13η επίδοση των κατατακτήριων δοκιμών και ο J. Button την 14η.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων κατατακτηριων δοκιμών του GP Ισπανίας και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Προκαλεί ίλιγγο το χρηματικό έπαθλο του φετινού Ρολάν Γκαρός (vids)

Αυξημένο 7.8% συγκριτικά με την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να φτάνει 53.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024