Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Μονακό 2015: Pole position με επίδειξη δύναμης από τον L. Hamilton

GP Μονακό 2015: Pole position με επίδειξη δύναμης από τον L. Hamilton

Την πρώτη pole position της καριέρας του στο Grand Prix Μονακό κατέκτησε ο L. Hamilton, επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία του N. Rosberg αλλά και του S. Vettel.

Έτοιμος να επιστρέψει στις επιτυχίες απέδειξε πως είναι ο L. Hamilton κατακτώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του την pole position του Grand Prix Μονακό.

Ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν είχε αντίπαλο στους δρόμους του Πριγκιπάτου, αφήνοντας τον ομόσταυλό του στην ομάδα της Mercedes AMG Petronas στη δεύτερη θέση και σε απόσταση σχεδόν τεσσάρων δεκάτων του δευτερολέπτου.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ο L. Hamilton βελτίωνε την επίδοσή στην τελευταία προσπάθειά του, ο N. Rosberg πετούσε λευκή πετσέτα μετά από ένα έντονο μπλοκάρισμα στην Sainte Devote.

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα ο S. Vettel, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός πιλότος που κατάφερε να κινηθεί στο ίδιο δευτερόλεπτο με τα ασημένια βέλη της Mercedes.

Στην τέταρτη και την πέμπτη θέση του grid θα βρεθούν οι δύο Red Bull των Ricciardo και Kvyat, με τον K. Raikkonen να σημειώνει τον έκτο καλύτερο χρόνο, επηρεασμένος και από την έξοδο που είχε κατά τη διάρκεια του τρίτου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών.

Έκπληξη αποτελεί η παρουσία του S. Perez στην έβδομη θέση της κατάταξης, όχι όμως και των μονοθεσίων της Toro Rosso στην πρώτη δεκάδα.

Μια ανάσα από το πλασάρισμά μέσα στην πρώτη δεκάδα βρέθηκε ο J. Button, την ώρα που ο F. Alonso με το δεύτερο μονοθέσιο της McLaren έμενε στην 14η θέση εξαιτίας προβλήματος στα ηλεκτρικά μέρη της MP4-30.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων κατατακτηριων δοκιμών του GP Μονακό και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024