Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F. Massa: Επικίνδυνος ο M. Verstappen στο Μονακό

F. Massa: Επικίνδυνος ο M. Verstappen στο Μονακό

Την κριτική του F. Massa δέχθηκε ο M. Verstappen μετά το ατύχημα που προκάλεσε στο GP Μονακό, προσκρούοντας στο πίσω μέρος του μονοθεσίου του Grosjean και στη συνέχεια στις μπαριέρες της Sainte Devote.

Επικίνδυνο χαρακτήρισε ο F. Massa τον τρόπο με τον οποίο ο M. Verstappen επιχείρησε να βρεθεί μπροστά από τον R. Grosjean στους τελευταίους γύρους του GP Μονακό, προσκρούοντας αρχικά στο πίσω μέρος του μονοθεσίου της Lotus και στη συνέχεια στις μπαριέρες της Sainte Devote.

«Για μένα το ατύχημα του Μ. Verstappen ήταν πολύ επικίνδυνο. Θα έπρεπε να δεχθεί ποινή για αυτό που έκανε. Επιβράδυνε πολύ αργότερα και αυτό που ακολούθησε ήταν πολύ επικίνδυνο».

«Αποδεικνύεται πως η εμπειρία μετράει στην F1. Αυτό που θα πρέπει να διδαχθούμε από το συγκεκριμένο ατύχημα είναι ότι χρειάζεται περισσότερος έλεγχος καθώς τα πράγματα μπορούν να γίνου πολύ επικίνδυνα».

«Είναι τυχερός που δεν τραυματίστηκε. Θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί μετά από αυτό που συνέβη», δήλωσε ο Βραζιλιάνος οδηγός της Williams εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο N. Hulkenberg δεν τιμωρήθηκε, θεωρώντας τον Γερμανό οδηγό της Force India υπεύθυνο για την επαφή που είχε μαζί του στους πρώτους γύρου του GP Μονακό.

Να σημειώσουμε ότι ο M. Vestappen δέχτηκε ποινή πέντε θέσεων στη σειρά εκκίνησης την οποία θα εκτίσει στον επόμενο αγώνα της σεζόν που θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024