Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
GP Καναδά 2015: Κυρίαρχος της Παρασκευής ο L. Hamilton

GP Καναδά 2015: Κυρίαρχος της Παρασκευής ο L. Hamilton

Ταχύτερος και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής του GP Καναδά ήταν ο L. Hamilton. Με έξοδο ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του ο Βρετανός στη 2η περίοδο.

Έτοιμος να επιστρέψει στις επιτυχίες μοιάζει ο L. Hamilton μετά το ατυχές αποτέλεσμα του Mονακό, κυριαρχώντας και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών του GP Kαναδά.

Στην πρώτη περίοδο η διαφορά ανάμεσα στον Βρετανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τον ομόσταυλό του στην ομάδα της Mercedes AMG Petronas ξεπέρασε τα 4 δέκατα του δευτερολέπτου, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν σε απόσταση μεγαλύτερη του 1,5 δευτερολέπτου.

Ενδεικτικό της απόλυτης κυριαρχίας της Mercedes είναι το γεγονός ότι και τα τέσσερα ταχύτερα μονοθέσια της 1ης περιόδου έφεραν κινητήρα της γερμανικής φίρμας.

H εικόνα δεν άλλαξε σημαντικά κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής. O L. Hamilton σημείωσε και πάλι τον καλύτερο χρόνο, πριν ξεσπάσει βροχή στην πίστα Gille Villeneuve και ο Βρετανός χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του βάζοντας πρόωρο τέλος στις προσπάθειές του.

Ο δεύτερος καλύτερος χρόνος αυτή τη φορά σημειώθηκε από τον S. Vettel, με τον Γερμανό να ανεβαίνει –έστω και προσωρινά- έως την κορυφή της κατάταξης.

Η παρουσία της Ferrari του K. Raikkonen στην τρίτη θέση επιβεβαιώνει πως τα μονοθέσια της ιταλικής ομάδας θα είναι για μία ακόμα φορά τα ταχύτερα πίσω από τα ασημένια βέλη της Mercedes.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων ελεύθερων δοκιμών του GP Καναδά και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024