Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
GP Καναδά 2015: Poleman και πάλι ο ασταμάτητος L. Hamilton

GP Καναδά 2015: Poleman και πάλι ο ασταμάτητος L. Hamilton

Ταχύτερος όλων αποδείχθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Καναδά o L. Hamilton, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στην εκκίνηση του αυριανού αγώνα.

Το τίτλο του μεγάλου φαβορί για το αυριανό Grand Prix Καναδά επιβεβαίωσε o L. Hamilton, κατακτώντας με χαρακτηριστική ευκολία την έκτη pole position της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε με το καλημέρα στην κορυφή της κατάταξης, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο της διαδικασίας στην πρώτη προσπάθεια που πραγματοποίησε στο τρίτο και τελευταίο σκέλος των κατατακτήριων δοκιμών.

Με τον S. Vettel να αποκλείεται πολύ νωρίς από τη συνέχεια εξαιτίας μηχανικού προβλήματος και τον K. Raikkonen να μην δείχνει ικανός να ακολουθήσει τον ρυθμό των Mercedes, ο μοναδικός που θα μπορούσε να απειλήσει τον L. Hamilton ήταν ο Ν. Rosberg.

Αισθητά πιο αργός και στις δύο προσπάθειές του κατά τη διάρκεια του Q3, ο Γερμανός οδηγός της Mercedes AMG Petronas αρκέστηκε τελικά στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο τον K. Raikkonen.

Πίσω από τη Ferrari του Φιλανδού βρέθηκε ο V. Bottas, με τις δύο Lotus των R. Grosjean και P. Maldonado να κατατάσσονται στην πέμπτη και την έκτη θέση.

Σε ένα Grand Prix που η ιπποδύναμη των μονάδων ισχύος έχει τον πρώτο λόγο, τα μονοθέσια με κινητήρες Renault δεν κατάφεραν να διακριθούν, με τους Kvyat και Ricciardo να σημειώνουν τον 8ο και τον 9ο καλύτερο χρόνο της διαδικασίας και τους Sainz και Verstappen να μένουν εκτός δεκάδας.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν, πάντως, και από το στρατόπεδο της McLaren, καθώς ο J. Button δεν συμμετείχε στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Καναδά εξαιτίας βλάβης στον κινητήρα του μονοθεσίου του.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων κατατακτήριων δοκιμών του GP Καναδά και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024