Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Μ. Βρετανίας 2015 – ΕΔ1: Ταχύτερος παρά τα προβλήματα ο N. Rosberg

GP Μ. Βρετανίας 2015 – ΕΔ1: Ταχύτερος παρά τα προβλήματα ο N. Rosberg

Το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στα πρώτα λεπτά της πρώτης περιόδους των ελεύθερων δοκιμών του GP Silverstone δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τον N. Rosberg, καθώς στη συνέχεια ο Γερμανός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της διαδικασίας.

Μια ακόμα πειστική εμφάνισε πραγματοποίησε ο N. Rosberg μετά την άνεση επικράτησή του στο GP Αυστρίας που φιλοξένησε το Red Bull Ring στις 21/6, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του GP Silverstone.

Παρά το γεγονός ότι ο Γερμανός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του εξαιτίας προβλήματος στo υδραυλικό κύκλωμα του μονοθεσίου της Mercedes AMG Petronas, όχι μόνο κατάφερε να επιστρέψει στην πίστα αλλά και να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο, αφήνοντας πίσω του τον L. Hamilton.

Στην τρίτη θέση αλλά σε απόσταση μεγαλύτερη τους ενός δευτερολέπτου από τις δύο Mercedes κατάφερε να πλασαριστεί ο M. Verstappen την ίδια στιγμή που ο K. Raikkonen έφερνε το μονοθέσιό του μπροστά από τον C. Sainz Jr. τον S. Vettel.

Ο Γερμανός έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του, βλέποντας τον ταχύτερο γύρο του να απέχει σχεδόν 1,5 δευτερόλεπτο από τους χρόνους που σημείωσαν οι πιλότοι της Mercedes AMG Petronas.

Έκπληξη και μάλιστα δυσάρεστη αποτέλεσε πάντως και η απόδοση του F. Massa, ο οποίος δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την δέκατη θέση.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων ελεύθερων δοκιμών του GP Silverstone και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024