Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Μ. Βρετανίας 2015 – EΔ2: Στην κορυφή και πάλι ο N. Rosberg

GP Μ. Βρετανίας 2015 – EΔ2: Στην κορυφή και πάλι ο N. Rosberg

Ταχύτερος όλων και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του GP Silverstone ήταν ο N. Rosberg, έχοντας αυτή τη φορά πίσω του τα μονοθέσια των Raikkonen και Vettel.

Στην κορυφή της κατάταξης διατηρήθηκε ο N. Rosberg μετά και το τέλος της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Silverstone, επικρατώντας με σχετική ευκολία απέναντι στους K. Raikkonen, S. Vettel και L. Hamilton.

O Γερμανός βελτίωσε την επίδοση που είχε σημειώσει νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους, γεγονός που τον διατήρησε στην πρώτη θέση μπροστά από τα μονοθέσια της Ferrari που βρέθηκαν σε απόσταση σχεδόν τεσσάρων δεκάτων του δευτερολέπτου.

Όπως και στο πρώτο σκέλος, ο K. Raikkonen κατάφερε, έστω και με την οριακή διαφορά των δύο χιλιοστών του δευτερολέπτου, να κρατήσει πίσω του τον S. Vettel, ο οποίος με τη σειρά του είδε τον L. Hamilton να μένει τέταρτος, καθώς εξαιτίας λάθους που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του γρήγορου γύρου του.

Πάντως ο Bρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014 δεν δίστασε να εκφράσει τα παράπονά του για τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του στην πίστα του Silverstone.

Αντιστροφή των ρόλων είχαμε και στην ομάδα της Red Bull, με τον D. Kvyat να αποδεικνύεται ταχύτερος από τον D. Ricciardo, σημειώνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο της περιόδου.

Aκολούθησαν οι Verstappen, Hulkenberg και Sainz, με τον F. Massa να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα, αναδεικνύοντας με την επίδοσή του πως η ομάδα της Williams θα χρειαστεί να βελτιώσει σημαντικά τον ρυθμό της αν θέλει να βρεθεί για τρίτο συνεχή αγώνα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων ελεύθερων δοκιμών του GP Silverstone και ό,τι άλλο αξίζε να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024