Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Ουγγαρίας 2015: Επίδειξη δύναμης από L. Hamilton και pole position για τον Βρετανό

GP Ουγγαρίας 2015: Επίδειξη δύναμης από L. Hamilton και pole position για τον Βρετανό

Την ένατη pole position της φετινής σεζόν πανηγύρισε στην πίστα της Βουδαπέστης ο L. Hamilton, αφήνοντας πίσω του τον N. Rosberg. Vettel και Ricciardo στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

Την απόλυτη κυριαρχία του στην πίστα της Bουδαπέστης επιβεβαίωσε ο L. Hamilton κατακτώντας με χαρακτηριστική ευκολία την ένατη pole position της φετινής σεζόν.

Ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής όντας ταχύτερος και στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών που προηγήθηκαν, δεν έδωσε το περιθώριο στον όμοσταυλό του, N. Rosberg, να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τη δεύτερη θέση.

Μάλιστα, η διαφορά ανάμεσα στους καλύτερους χρόνους των δύο οδηγών της Mercedes AMG Petronas κατά τη διάρκεια του τρίτου σκέλους των κατατακτήριων δοκιμών ξεπέρασε το μισό δευτερόλεπτο.

Την στιγμή, πάντως, που ο L. Hamilton πανηγύριζε μία ακόμα pole position, ο N. Rosberg εξέφραζε τα παράπονά του για τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του.

Για την τρίτη θέση πάλεψαν οι Vettel και Ricciardo, με τον Γερμανό οδηγό της Ferrari να επικρατεί έστω και δύσκολα του Aυστραλού. Ο K. Raikkonen κατετάγη τέταρτος, ξεπερνώντας τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε νωρίτερα, ενώ από την έκτη θέση θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα ο V. Bottas.

Ο D. Kvyat και ο F. Massa θα βρεθούν στην τέταρτη σειρά του grid, μπροστά από τους Verstappen και Grosjean.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο F. Alonso κατάφερε να προκριθεί στο Q2, ωστόσο, ένα μηχανικό πρόβλημα δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει σε αυτό, μένοντας τελικά στην 15η θέση.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν και από το μονοθέσιο του J. Button, τα οποία στοίχισαν στον Βρετανό ένα καλύτερο πλασάρισμα στη σειρά της εκκίνησης.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024