Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Το νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα της McLaren

F1: Το νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα της McLaren

Μια νέα αρχή πραγματοποίησε η McLaren στην Βουδαπέστη σύμφωνα με τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Honda, Yasuhisa Arai, καθώς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και τα δύο μονοθέσια της βρετανικής ομάδας τερμάτισαν εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας.

Το επεισοδιακό Grand Prix Ουγγαρίας αποτελεί σύμφωνα με τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Honda την αφετηρία της σεζόν στη F1, τόσο για την ιαπωνική φίρμα όσο και για τη McLaren.

H βρετανική ομάδα είδε στο Hungaroring τους Alonso και Button να τερματίζουν μέσα στη βαθμολογούμενη δεκάδα, με τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να κατακτά την πέμπτη θέση, τερματίζοντας πίσω από τον 17χρονο M. Verstappen.

«Είχαμε και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, συνεπώς η χρονιά για εμάς ξεκινά τώρα. Μια ανώτερη δύναμη μάς βοήθησε, σταθήκαμε πολύ τυχεροί.

Το Σάββατο ήμουν πολύ απογοητευμένος, αλλά την Κυριακή υπήρξε μια αλλαγή, βρεθήκαμε σε πλεονεκτική θέση.

Ο Fernando είναι φανταστικός, εξαιρετικός οδηγός. Η ημέρα εξελίχθηκε ιδανικά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τα δεδομένα από τον κινητήρα ήταν εξαιρετικά. Το Σάββατο αντιμετωπίσαμε ένα μικρό πρόβλημα το Σάββατο, όμως, αυτή τη στιγμή είναι σε τέλεια κατάσταση», δήλωσε ο Yasuhisa Arai.

Αν και οι περισσότερες ομάδες της F1 θα κλείσουν τις εγκαταστάσεις τους εκμεταλλευόμενες τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Honda ξεκαθάρισε ότι η δουλειά στις τάξεις της ιαπωνικής φίρμας πρόκειται να συνεχιστεί.

«Πρόκειται να έχουμε περισσότερη ισχύ στη διάθεσή μας στο Spa και στη Μonza, σε δύο circuit που η δύναμη παίζει καθοριστικό ρόλο.

Θέλουμε να ανταγωνιστούμε του κορυφαίους συνδυασμούς, συνεπώς θα πρέπει να συνεχίσουμε το κυνήγι.

Δεν θα κάνουμε διακοπές. Ζούμε ένα καλό καλοκαίρι αλλά δεν έχουμε διακοπές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αν και οι υπόλοιπες ομάδες πρόκειται να κλείσουν, εμείς έχουμε μπροστά μας δουλεία», δήλωσε ο Ιάπωνας , προαναγγέλλοντας την αναβάθμιση του υβριδικού συνόλου της Honda.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024