Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Παραμένει στη Force India ο N. Hulkenberg

F1: Παραμένει στη Force India ο N. Hulkenberg

Στην επέκταση του συμβολαίου του κατά δύο χρόνια προχώρησε ο N. Hulkenberg, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του έως και το τέλος του 2017 στην ομάδα της Force India.

Tέλος στα σενάρια που ήθελαν τον N. Hulkenberg να μετακινείται στην εξ αμερικής ορμώμενη ομάδα του Gene Haas έβαλε η Force India, ανακοινώνοντας την επέκταση του συμβολαίου του 28χρονου Γερμανού κατά δύο χρόνια.

Ο νικητής του φετινού Le Mans θα παραμείνει στη Force India έως και το τέλος του 2017, διασφαλίζοντας ουσιαστικά το μέλλον του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 και αντιστοίχως χαρίζοντας σταθερότητα στην ινδική ομάδα με έδρα το Silverstone.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ολοκλήρωσα και μπορώ να ανακοινώσω τα πλάνα μου για το μέλλον. Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την ομάδα και την αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, συνεπώς είναι απολύτως λογικό να αναζητήσω μια μακροχρόνια δέσμευση».

«Η εξέλιξη της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια με έχει εκπλήξει και μου χαρίζει αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

«Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που διψούν για επιτυχίες και θέλουν να βελτιώνονται χρόνο με τον χρόνο».

«Νομίζω πως έχουμε τακτοποιήσει τα σημαντικότερα θέματα και προχωράμε μπροστά, θέλω να μεγαλώνω μαζί με αυτή την ομάδα καθώς θα ανεβαίνουμε θέσεις στο grid», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος της F1.

Ως τον μεγαλύτερο θαυμαστή του N. Hulkenberg χαρακτήρισε τον εαυτό του ο επικεφαλής της Force India, V. Mallya.

«Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Nico και είναι φανταστικό που συνεχίσει να οδηγεί για εμάς τις επόμενες δύο σεζόν».

«Έχει περάσει ήδη τέσσερα χρόνια με εμάς και σε αυτό το διάστημα τον έχουμε δει να εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων του πλανήτη».

«Ο Nico έχει την ταχύτητα, την τεχνική γνώση και την ωριμότητα ώστε να μας βοηθήσει να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια».

«Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα μονοθέσιο ανάλογο του ταλέντου του», δήλωσε ο V. Mallya.

Πρόθεση της Force India είναι να διατηρήσει και τον S. Perez στις τάξεις της, δεν αποκλείεται λοιπόν τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και η επέκταση της συνεργασίας της με τον πολλά υποσχόμενο Μεξικανό πιλότο.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024