Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Στην Haas συνεχίζει την καριέρα του ο R. Grosjean

F1: Στην Haas συνεχίζει την καριέρα του ο R. Grosjean

Την ομάδα του Gene Haas η οποία και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 το 2016 επέλεξε ο R. Grosjean για να συνεχίσει την καριέρα του.

Με τα χρώματα της νεοσύστατης ομάδας του Gene Haas θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 ο R. Grosjean.

Η μεταγραφή του Γάλλου πιλότου της Lotus στη Hass πρόκειται να ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη 29/9, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο Kannapolis των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η νεοσύστατη αμερικανική ομάδα θα χρησιμοποιεί κινητήρες της Ferrari, ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν και άλλα μέρη του μονοθεσίου της Haas να προέρχονται από το Maranelo.

Ένα ακόμα στοιχείο που προδιαγράφει τις στενές σχέσεις που πρόκειται να αναπτυχθούν ανάμεσα στις δύο ομάδες αποτελεί το γεγονός ότι στη θέση του δεύτερου οδηγού της Hass, όπως όλα δείχνουν, θα τοποθετηθεί ο Esteban Gutierrez, o οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του δοκιμαστή και του εφεδρικού οδηγού της Ferrari.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η απόφαση του R. Grosjean να μετακινηθεί από τη Lotus στη Hass σχετίζεται με τη πιθανότητα να βρεθεί το 2017 στο στρατόπεδο της Ferrari, αντικαθιστώντας τον K. Raikkonen.

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024