Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
GP Mεξικού 2015: Poleman για τέταρτο συνεχή αγώνα ο N. Rosberg

GP Mεξικού 2015: Poleman για τέταρτο συνεχή αγώνα ο N. Rosberg

Ο Ν. Rosberg κατέκτησε για τέταρτη συνεχή αγώνα την pole position και θα εκκινήσει μπροστά από τον βασικό του αντίπαλο και παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015.

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών συνέχισε ο N. Rosberg κατακτώντας για τέταρτο διαδοχικό αγώνα την pole position.

O Γερμανός ήταν αυτός που σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο τρίτο και τελευταίο σκέλος της διαδικασίας παρά το γεγονός ότι τόσο στο Q1 όσο και στο Q2 δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του L. Hamilton.

O συνήθης ύποπτος, S. Vettel, συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα των κατατακτήριων δοκιμών του GP Μεξικού, αφήνοντας πίσω του τα δύο μονοθέσια της Red Bull και ειδικότερα τους Kvyat και Ricciardo.

Ακόμα πιο πίσω, στην έκτη και την έβδομη θέση της κατάταξης βρέθηκαν οι δύο Williams, με τον V. Bottas να επικρατεί για μια ακόμα φορά του ομόσταυλού του F. Massa.

O M. Verstappen, o τοπικός ήρωας S. Perez και ο N. Hulkenberg ήταν οι πιλότοι που αν και έφτασαν έως το Q3 δεν κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν.

Μεγάλος απόν από το τρίτο και τελευταίο σκέλος των κατατακτήριων δοκιμών του GP Μεξικού ήταν ο K. Raikkonen, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια του Q2 εξαιτίας μηχανικού προβλήματος.

Ο Φινλανδός θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 18η θέση καθώς εκτός των άλλων θα εκτίσει ποινή 5 θέσεων εξαιτίας της αντικατάστασης του κιβωτίου στο μονοθέσιο της Ferrari.

Στον αυριανό αγώνα ο N. Rosberg καλείται να μετατρέψει την 20η pole position της καριέρας του σε νίκη, κάτι το οποίο έχει συμβεί μόλις δύο φορές στους τελευταίους 10 αγώνες που ο Γερμανός εκκινούσε από την πρώτη θέση.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων κατατακτήριων δοκιμών του GP Μεξικού και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Προκαλεί ίλιγγο το χρηματικό έπαθλο του φετινού Ρολάν Γκαρός (vids)

Αυξημένο 7.8% συγκριτικά με την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να φτάνει 53.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024