Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
GP Βραζιλίας 2015: Πέμπτη συνεχής pole position για τον N. Rosberg

GP Βραζιλίας 2015: Πέμπτη συνεχής pole position για τον N. Rosberg

Tην 21η pole position της καριέρας του κατέκτησε ο N. Rosberg στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Bραζιλίας επεκτείνοντας το σερί που ξεκίνησε από την GP Ιαπωνίας και συνεχίζεται ως και σήμερα.

Ταχύτερος όλων αποδείχθηκε ο N. Rosberg κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του GP Βραζιλίας, κατακτώντας για πέμπτο συνεχή αγώνα την pole position.

O Γερμανός πιλότος της Mercedes βρέθηκε εξαρχής στην κορυφή της κατάταξης, με τον L. Hamilton να πλησιάζει σε απόσταση 78 χιλιοστών του δευτερολέπτου χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να σπάσει το σερί του ομόσταυλού του, το οποίο κρατάει από το GP Βραζιλίας.

Για τον N. Rosberg, που στους τελευταίους αγώνες προσπαθεί να αποδείξει πως στη φετινή σεζόν άξιζε κάτι παραπάνω από τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αυτή ήταν η 21η pole position της καριέρας του.

Πίσω από τις δύο Mercedes πρόκειται να εκκινήσουν τα μονοθέσια της Ferrari, καθώς οι Vettel και Raikkonen επικράτησαν του N. Hulkenberg που σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο των κατατακτήριων δοκιμών και θα εκκινήσει από την πέμπτη θέση χάρη στην ποινή που δέχθηκε ο V. Bottas.

Ο Φιλανδός, που στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών προσπέρασε υπό καθεστώς κόκκινης σημαίας, θα εκκινήσει από την έβδομη θέση πίσω και από τον D. Kvyat.

Ποινή που τον οδηγεί στην 19η θέση του grid δέχθηκε και ο D. Ricciardo εξαιτίας της χρήσης νέου κινητήριου συνόλου στo μονοθέσιο της Red Bull.

Μπροστά στους συμπατριώτες τους, οι F. Massa και F. Nasr θα εκκινήσουν από την 8η και τη 10η θέση αντιστοίχως, με τον πολλά υποσχόμενο M. Verstappen να καταλαμβάνει την ένατη θέση παρά το γεγονός ότι σημείωσε τον χειρότερο χρόνο του Q3.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων κατατακτήριων δοκιμών του GP Βραζιλίας και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024