Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Πολύ αργά για μια συμφωνία με την Red Bull δηλώνει η Honda

F1: Πολύ αργά για μια συμφωνία με την Red Bull δηλώνει η Honda

O επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Honda, Y. Arai, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ώστε η ιαπωνική φίρμα να γίνει ο προμηθευτής κινητήρων της Red Bull την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι η Red Bull έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2016, μέχρι σήμερα η αυστριακή ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει το κινητήριο σύνολο με το οποίο θα εξοπλίσει τα μονοθέσιά της.

Μετά τις Mercedes και Ferrari, ήρθε η σειρά της Honda να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Red Bull, καθώς σύμφωνα με τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της ιαπωνικής φίρμας δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ώστε να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

«Νομίζω ότι είναι πολύ αργά. Ακόμα και αν δεχόμασταν μια προσφορά αυτή τη στιγμή, είναι πολύ αργά».

«Παραμένουμε προσηλωμένοι στη συνεργασία μας με τη McLaren, αυτό δεν αλλάζει», δήλωσε ο Y. Arai, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον.

«Βρισκόμαστε ακόμα μακριά από την κορυφή ή το μέσον του grid αλλά στο Abu Dhabi θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο που έχουμε σημειώσει τους τελευταίους δώδεκα μήνες».

«Ήδη οι ομάδες που πλεονεκτούν και που μειονεκτούν, έτσι και εμείς θα βελτιώσουμε τα σημεία στα οποία μειονεκτούμε ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που βρίσκονται και οι υπόλοιπες ομάδες»».

«Ενδεχομένως μετά από αυτά να γίνουμε πιο ισχυροί και πιο ανταγωνιστικοί».

«Το πλάνο είναι αυτό που έχουμε μοιραστεί, συζητήσει και επιβεβαιώσει», πρόσθεσε ο Y. Arai ενόψει του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν που θα φιλοξενήσει στις 29 Νοεμβρίου η πίστα του Abu Dhabi.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024