Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Τέλος εποχής για τη συνεργασία McLaren - Τag Heuer

F1: Τέλος εποχής για τη συνεργασία McLaren – Τag Heuer

Μία ακόμα απώλεια σε επίπεδο χορηγών μετρά η πλέον McLaren καθώς μετά από 30χρόνια η Tag Heuer εγκαταλείπει το στρατόπεδο της βρετανικής ομάδας για χάρη της Red Bull.

Σε είδος υπό εξαφάνιση έχουν εξελιχθεί οι χορηγοί στο στρατόπεδο McLaren, καθώς μετά από 30 χρόνια συνεργασίας η Tag Heuer αποφάσισε να εγκαταλείψει τη βρετανική ομάδα για χάρη της Red Bull.

Το διαζύγιο ανάμεσα στη McLaren και την Tag Heuer αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελβετικής ωρολογοποιίας , J. Claude Bivet, για να ακολουθήσει η ανακοίνωση με την οποία η βρετανική φίρμα επιβεβαιώνει το δυσάρεστο γεγονός.

«H συνεργασία της ΜcLaren με την Tag Heuer αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

«Διήρκησε 30 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων και τα δύο μέρη γνώρισαν σημαντικές επιτυχίες».

«Η σχέση μας με την εταιρεία στην οποία ανήκει η Tag Heuer συνεχίζεται μέσω της συνεργασίας μας με την Chandon που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στον μήνα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της McLaren.

Η απώλεια της Tag Heuer από τη λίστα των υποστηρικτών της McLaren φυσικά δεν είναι η μοναδική. Αξίζει να αναφερθεί πως μετά την αποχώρηση της Vodafone το 2013, η McLaren συνεχίζει ακόμα και σήμερα χωρίς βασικό χορηγό.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024