Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Abu Dhabi 2015 – EΔ1: Στην κορυφή της κατάταξης ο L. Hamilton

GP Abu Dhabi 2015 – EΔ1: Στην κορυφή της κατάταξης ο L. Hamilton

Με κινητήρες της Renault θα συνεχίσει η Red Bull και το 2016, με τον επικεφαλής της αυστριακής ομάδας να χαρακτηρίζει την επόμενη αγωνιστική σεζόν μεταβατική.

Νικητής στη μάχη της πρώτης περιόδου των ελευθέρων δοκιμών του GP Αbu Dhabi αναδείχθηκε ο L. Hamilton, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης τον N. Rosberg.

Αν και ο Bρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής παρέμεινε πίσω από τον ομόσταυλό του στη μεγαλύτερη διάρκεια της περιόδου κατάφερε, περίπου μισή ώρα πριν το τέλος αυτής, να βελτιώσει την επίδοσή του και να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Νωρίτερα, ο N. Rosberg είχε χάσει την ευκαιρία να κάνει το ίδιο βγαίνοντας εκτός πίστας στον τελευταίο τομέα.

Υποδεέστερος ήταν ο ρυθμός στον οποίο κινήθηκε ο K. Raikkonen. Παρά το γεγονός ότι ο Φινλανδός οδηγός της Ferrari σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση, η διαφορά από τον L. Hamilton διαμορφώθηκε στα 746 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σφήνα ανάμεσα στα δύο μονοθέσια της Ferrari μπήκε ο D. Kvyat, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές του από την τέταρτη θέση, όντας μόλις 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον πέμπτο S. Vettel.

Σε απόσταση ενός δευτερολέπτου από την κορυφή βρέθηκε ο N. Hulkenberg, την ίδια στιγμή που ο D. Ricciardo με τον παλαιότερων προδιαγραφών κινητήρα της Renault έπρεπε να αρκεστεί στη 7η θέση. Την πρώτη δεκάδα της περιόδου συμπλήρωσαν οι Perez, Maldonado και Massa.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων ελεύθερων δοκιμών του GP Abu Dhabi και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024