Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
GP Abu Dhabi 2015: Έκτη συνεχή pole position για τον N. Rosberg

GP Abu Dhabi 2015: Έκτη συνεχή pole position για τον N. Rosberg

Για έκτο συνεχή αγώνα ο N. Rosberg κερδίζει την ενδοοικογενειακή μάχη, κατακτώντας την πρώτη θέση στις κατακτήριες δοκιμές του GP Αbu Dhabi. Tη δεύτερη καλύτερη επίδοση ο L. Hamilton, τρίτος ο K. Raikkonen.

Συνέχεια σε ένα άκρως εντυπωσιακό σερί έδωσε ο N. Rosberg στη Yas Marina του Abu Dhabi, επικρατώντας στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου και κατακτώντας για έκτο συνεχή αγώνα την pole position.

Αν και ο Γερμανός τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σκέλος της διαδικασίας έμεινε πίσω από τον ομόσταυλό του, στο Q3 κατάφερε να βρει την ταχύτητα ώστε να βγει νικητής από μία ακόμα ενδοοικογενειακή μάχη.

Πίσω από τους δύο πιλότους της Mercedes AMG Petronas θα εκκινήσει ο K. Raikkonen, σημειώνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση, ενώ στην τέταρτη θέση του grid θα βρεθεί ο S. Perez, πραγματοποιώντας -μετά τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής- μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Aπό την τρίτη σειρά του grid, μπροστά από τους Hulkenberg και Μassa, θα εκκινήσουν οι Ricciardo και Bottas, ενώ μέσα στην πρώτη δεκάδα κατάφεραν να πλασαριστούν οι Kvyat και Sainz.

Μια ανάσα από την πρόκριση στο Q3 βρέθηκαν ο M. Verstappen και ο J. Button, σε αντίθεση με τον F. Alonso που έμεινε στην 17η θέση εξαιτίας ενός κλαταρισμένου ελαστικού.

Ωστόσο, ο μεγάλος χαμένος από τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών ήταν ο S. Vettel. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εκτίμησε πως ο χρόνος που σημείωσε κατά τη διάρκεια του Q1 ήταν αρκετός για του εξασφαλίσει την πρόκριση στο επόμενο σκέλος, ωστόσο, οι αντίπαλοί του τον διέψευσαν με αποτέλεσμα να εκκινεί τον αυριανό αγώνα από την 16η θέση.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων κατατακτήριων δοκιμών του GP του Abu Dhabi και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024