Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
K. Magnussen: Η Renault έσωσε την καριέρα μου στην F1

K. Magnussen: Η Renault έσωσε την καριέρα μου στην F1

Μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να αποδείξει την αξία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 απέκτησε χάρη στη Renault ο K. Magnussen.

H Renault έγινε η πρώτη ομάδα της F1 που αποκάλυψε το μονοθέσιό της αλλά και το άγνωστο μέχρι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ρόστερ της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις φήμες που ήθελαν τον K. Magnussen να επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Μάλιστα, ο 24χρονος πιλότος δεν δίστασε να δηλώσει πως η καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 θα είχε τελειώσει αν η γαλλική ομάδα δεν του είχε προσφέρει τη θέση του οδηγού.

«Η απουσία μου για δύο συνεχόμενες σεζόν θα σήμαινε το τέλος της καριέρας μου. Αν είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, ίσως έχεις την ευκαιρία να επιστρέψεις. Αλλά στη δική μου θέση, το να βρεθεί κάποιος εκτός για δύο χρόνια θα οδηγούσε στο τέλος της καριέρας του», δήλωσε ο K. Magnussen o οποίος θα έχει στο πλευρό του, ως δεύτερο οδηγό της Renault, τον J. Palmer.

«Αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για μένα καθώς οι περισσότεροι πιλότοι δεν παίρνουν δεύτερη ευκαιρία. Εγώ όχι μόνο έχω δεύτερη ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να αγωνιστώ με μια εκ των κορυφαίων ομάδων. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά που νιώθω, ανυπομονώ να βρεθώ μέσα στο μονοθέσιο», πρόσθεσε ο Δανός αποκαλύπτοντας ότι οι επαφές με τη Renault είχαν ξεκινήσει πολύ καιρό πριν.

«Υπήρξαν κάποιες επαφές με τη Renault, όταν το ενδεχόμενο εξαγοράς της Lotus έγινε ορατό, αλλά στη συνέχεια υπήρξε μια περίοδος σιωπής. Στις αρχές της χρονιάς, αρχίσαμε ξανά τις συζητήσεις».

Πήρε αρκετό καιρό. Περίμενα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπήρξαν στιγμές ενθουσιασμού και απογοήτευσης, ωστόσο, στο τέλος υπήρξε συμφωνία», ανέφερε ο K. Magnussen στις πρώτες δηλώσεις του από τη θέση του οδηγού της Renault.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024