Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Στην Manor ο «πρωτάρης» Pascal Wehrlein

F1: Στην Manor ο «πρωτάρης» Pascal Wehrlein

Μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 "κέρδισε" ο 21 ετών Pascal Wehrlein, ο οποίος υπέγραψε με τις ευλογίες της Mercedes AMG Petronas στην ομάδα της Manor.

Mε τα χρώματα της Manor πρόκειται να αγωνίζεται το 2016 ο Pascal Wehrlein, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.

O 21 ετών Γερμανός προέρχεται από την Mercedes ΑΜG Petronas, ενώ το 2015 έγινε στο αριστερό κάθισμα της Mecedes-Benz C-Class Coupe o νεώτερος πρωταθλητής στην ιστορία του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμου (DTM).

Ο P. Wehrlein θα αποτελέσει τον πρώτο οδηγό της Manor -το όνομα του δεύτερου να παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστο- διατηρώντας παρόλα αυτά τη θέση του εφεδρικού πιλότου στη Μercedes AMG Petronas.

H υπογραφή του γερμανού στην ομάδα της Manor σηματοδοτεί την ανάπτυξη μιας στενής συνεργασίας ανάμεσα σε εκείνη και τη Mercedes AMG Petronas.

Να θυμίσουμε πως στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει από την Αυστραλία στις 23 Μαρτίου η Manor θα φορέσει κινητήρες Mercedes, ενώ θα χρησιμοποιήσει και την αεροδυναμική σήραγγα της γερμανικής ομάδας για την εξέλιξη του μονοθεσίου της.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024