Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Πλήρως κατεστραμμένος ο κινητήρας του F. Alonso

F1: Πλήρως κατεστραμμένος ο κινητήρας του F. Alonso

Mια νέα μονάδα ισχύος θα τοποθετήσει η McLaren στο μονοθέσιο του F. Alonso, καθώς η πρώτη καταστράφηκε ολοσχερώς μετά το τρομακτικό ατύχημα του Ισπανού στο GP Aυστραλίας.

Αναγκασμένη να τοποθετήσει μια νέα κινητήρια μονάδα στο μονοθέσιο του F. Alonso είναι η McLaren επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν την πρώτη να καταστρέφεται ολοσχερώς μετά το ατύχημα που είχε ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής κατά τη διάρκεια του GP Aυστραλίας.

«Περισυλλέξαμε τη μονάδα ισχύος που χρησιμοποιήσαμε στο μονοθέσιο του F. Alonso στη Μελβούρνη. Μετά από ενδελεχή έρευνα διαπιστώσαμε πως τόσο ο κινητήρας εσωτερικής καύσης όσο και τα περιφερειακά μέρη έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές καθώς η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή».

«Πρόκειται να αντικαταστήσουμε το σύνολο της υβριδικής μονάδας στο Bahrain», δήλωσε ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Honda, Υ. Hasegawa, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχθεί πως η απόδοση του κινητήρα της ιαπωνικής ομάδας εξακολουθεί να επιδέχεται βελτίωσης.

«Ο αγώνας στο Albert Park αποδεικνύει πως θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Ωστόσο, μετά το πρώτο grand prix και τα δεδομένα τα οποία συλλέξαμε από αυτόν έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε που ακριβώς βρισκόμαστε και με ποιο τρόπο πρέπει να προχωρήσουμε», πρόσθεσε ο Ιάπωνας λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του δεύτερου grand prix της φετινής σεζόν.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024