Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
L. Hamilton:

L. Hamilton: «H απειλή της Ferrari με συναρπάζει»

Tη μάχη με τα μονοθέσια της Ferrari δείχνει να απολαμβάνει ο L. Hamilton, έστω και αν αυτό σημαίνει πως ο Βρετανός θα έχει πιο δύσκολο έργο τη φετινή σεζόν.

Για τις επόμενες μάχες με τα μονοθέσια της Ferrari ανυπομονεί ο L. Hamilton ο οποίος δηλώνει πως απολαμβάνει το γεγονός ότι η ιταλική ομάδα δείχνει τη φετινή σεζόν πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τις προηγούμενες.

«Ενθουσιάζομαι με τη σκέψη πως θα υπάρξουν και άλλοι αγώνες σαν και αυτόν της Μελβούρνης».

«Θα υπάρξουν αγωνιστικά σαββατοκύριακα που θα βρισκόμαστε μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από τις Ferrari, αγώνες που θα δίνουμε μάχη τροχό με τροχό και αγώνες που ενδεχομένως να βρίσκονται εκείνοι μπροστά μας».

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει και αυτό είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό».

«Το Bahrain προσέφερε θέαμα και τις δύο προηγούμενες σεζόν, αν αυτό προκύψει και φέτος θα είναι υπέροχα», δήλωσε ο Βρετανός αναγνωρίζοντας την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ferrari και το ενδεχόμενο να χαθούν όπως και την περσινή σεζόν αρκετοί αγώνες.

Αντιθέτως, ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, T. Wolff, θεωρεί πως το προβάδισμα των «ασημένιων βελών» ήταν «υγιές» στην Αυστραλία.

«Κάναμε ένα πειστικό ξεκίνημα στη σεζόν. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το προβάδισμά μας στη Μελβούρνη ήταν υγιές, λίγο έλειψε οι κακές εκκινήσεις να μας στοιχίσουν στον αγώνα».

«Το Bahrain αποτελεί ένας αγώνας που ταιριάζει περισσότερο στις Ferrari, συνεπώς περιμένουμε πως οι διαφορές θα είναι ακόμα μικρότερες και πως ο αγώνας αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι αμφίρροπος», δήλωσε ο T. Wolff.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024