Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Μονακό 2016: O D. Ricciardo στην κορυφή των ελεύθερων δοκιμών της Πέμπτης

GP Μονακό 2016: O D. Ricciardo στην κορυφή των ελεύθερων δοκιμών της Πέμπτης

Αρκετές εκπλήξεις έκρυβαν τα δύο πρώτα σκέλη των ελεύθερων δοκιμών του GP Mονακό, με τον D. Ricciardo να σημειώνει κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου την καλύτερη επίδοση της ημέρας.

Μετά την κατάκτηση της νίκης στη Βαρκελώνη από τον 18χρονο M. Verstappen ήταν σειρά του D. Ricciardo να κλέψει τις εντυπώσεις στην πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών του GP Mονακό.

Ο Αυστραλός σημείωσε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου την καλύτερη επίδοση της ημέρας, υπενθυμίζοντας πως οι δρόμοι του Πριγκιπάτου ταιριάζουν γάντι στα μονοθέσια της Red Bull.

Μάλιστα, η διαφορά του από τον δεύτερο της κατάταξης L. Hamilton έφτασε τα 6 δέκατα του δευτερολέπτου, με τον N. Rosberg να ακολουθεί έχοντας σημειώσει την τρίτη καλύτερη επίδοση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο D. Ricciardo ολοκλήρωσε έναν ακόμα γύρο σε χρόνο παραπλήσιο με εκείνον που τον έφερε στην κορυφή του FP2.

Από εκεί και πέρα ο L. Hamilton μπορεί να δηλώνει ευχαριστημένος έχοντας κινηθεί ταχύτερα απ’ όλους στην πρώτη περίοδοτων ελεύθερων δοκιμών και επικρατήσει κατά κράτος τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σκέλος του ομόσταυλού του N. Rosberg.

Εκτός ρυθμού βρέθηκε ο S. Vettel, ο οποίος μάλιστα είχε κατά τη διάρκεια του FP2 μια μικρή επαφή με τις μπαριέρες «τραυματίζοντας» την πίσω αεροτομή του μονοθεσίου του.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο S. Vettel εκείνος που έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του. Στο πρώτο σκέλος την αρχή έκανε ο F. Massa ενώ λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ώρας ήταν η σειρά του J. Palmer να πάρει τον δρόμο για τα paddock της Renault μετά την έξοδό του στην τελευταία στροφή του circuit.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, η σκυτάλη πέρασε στον R. Grosjean, στον R. Haryanto και στον K. Magnussen, με τον τελευταίαο να χάνει τον έλεγχο στο ίδιο περίπου σημείο που νωρίτερα ο J. Palmer είχε καταστρέψει το δικό του μονοθέσιο.

auto.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024