Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Επέκταση συμφωνίας Ferrari-Raikkonen

F1: Επέκταση συμφωνίας Ferrari-Raikkonen

Την παραμονή του K. Raikkonen στην Ferrari και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα, διατηρώντας σταθερό το ρόστερ της για τρίτη συνεχή χρονιά.

Την παραμονή του στη Scuderia Ferrari και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν εξασφάλισε ο K. Raikkonen, με την επίσημη ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας να βάζει τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί γύρο από το όνομα του Φινλανδού και τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Η λακωνική ανακοίνωση της Ferrari αναφέρει πως η συμφωνία με τον K. Raikkonen ανανεώθηκε και πως το ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα διατηρηθεί σταθερό, με τον S. Vettel να το συμπληρώνει.

Εν όψει και του βρετανικού Grand Prix, o Κ. Raikkonen δήλωσε: «Αυτός είναι ο εκατοστός αγώνας μου με τη Ferrari, μπορεί να μην ακούγεται μεγάλος αριθμός αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια.»

«Είναι η καλύτερη ομάδα στην Formula 1, μαζί κατακτήσαμε έναν τίτλο το 2007, είχαμε κάποιες καλές χρονιές και κάποιες δύσκολες.»

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που αποτελώ μέρος της Ferrari, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, διαρκώς εξελισσόμαστε, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα φτάσουμε τη Ferrari εκεί που ανήκει».

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024