Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Γερμανίας 2016: Προβάδισμα Rosberg στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής

GP Γερμανίας 2016: Προβάδισμα Rosberg στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής

Παίζοντας εντός έδρας, ο N. Rosberg δεν δυσκολεύθηκε να αφήσει πίσω του τον L. Hamilton, δείχνοντας έτοιμος να ανακτήσει το βαθμολογικό προβάδισμα που έχασε στον αμέσως προηγούμενο αγώνα.

Τον πρώτο λόγο στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου και ενδεχομένως στον κυριακάτικο αγώνα που θα φιλοξενήσει η πίστα Hockenheim θα έχει όπως όλα δείχνουν ο N. Rosberg.

Ο Γερμανός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, ολοκληρώνοντας και τα δύο σκέλη στην κορυφή της κατάταξης.

Μάλιστα, η διαφορά του από τον δεύτερο L. Hamilton άγγιξε τα τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου, όταν οι δύο πιλότοι της Mercedes AMG Petronas χρησιμοποίησαν την πολύ μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli με την οποία θα πραγματοποιήσουν τις αυριανές κατατακτήριες δοκιμές.

Τόσο στο FP1 όσο και στο FP2, πίσω από τα ασημένια βέλη της Mercedes AMG Petronas βρέθηκε ο S. Vettel. Ο Γερμανός αναζητά ακόμα την πρώτη του νίκη στη φετινή αγωνιστική σεζόν, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν δείχνει ιδιαίτερα πιθανό στην πίστα του Hockenheim.

Η μάχη που θα δώσει ο Γερμανός όπως άλλωστε και ο K. Raikkonen, είναι εκείνη με τις δύο Red Bull, με την βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να έχει φτάσει πλέον στην ελάχιστη τιμή της.

Έκπληξη μπορεί να θεωρήσει κανείς την παρουσία των δύο McLaren μέσα στην πρώτη δεκάδα του FP2. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του J. Button να κινηθεί ταχύτερα, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση, την ίδια στιγμή που ο F. Alonso έμενε δέκατος, εμφανώς επηρεασμένος από τους εορτασμούς των 35ων γενεθλίων του.

Στους αρνητικούς πρωταγωνιστές, μένοντας πολύ μακριά από την κορυφή, ανήκουν τα μονοθέσια της Williams, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία σε έναν ακόμα Γερμανό, τον N. Hulkenberg, να πλασαριστεί αρκετά ψηλά και ειδικότερα στην 7η θέση του FP2.

auto.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024