Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Βελγίου 2016: Με τις δύο Red Bull στην κορυφή ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της Παρασκευής

GP Βελγίου 2016: Με τις δύο Red Bull στην κορυφή ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της Παρασκευής

Μετά την κυριαρχία του N. Rosberg στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στην πίστα του Spa, σειρά πήρε ο M. Verstappen σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση του FP2 μπροστά από τον D. Ricciardo.

Απρόσμενη εξέλιξη είχαν οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής του βελγικού Grand Prix, καθώς στο δεύτερο σκέλος η Mercedes AMG Petronas είδε της δύο Red Bull να κινούνται ταχύτερα.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά στα τελευταία 17 σκέλη ελεύθερων δοκιμών που η γερμανική ομάδα εκτοπίζεται από την κορυφή, κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν οι Rosberg και Hamilton χρησιμοποιούσαν, όπως και οι περισσότεροι, την πολύ μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο N. Rosberg ήταν ο ταχύτερος πιλότος της πρωινής περιόδου κατά τη διάρκεια του οποίου επανεμφανίστηκα το σύστημα προστασίας cockpit, γνωστό και ως hallo.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί επίσης το γεγονός ότι ο L. Hamilton θα εκκινήσει από τις τελευταίες θέσεις του grid, μιας και επέλεξε το βελγικό Grand Prix και την πίστα του Spa ώστε να τοποθετήσει στο μονοθέσιό του μια νέα μονάδα ισχύος, υπερβαίνοντας το αντίστοιχο όριο.

Εντύπωση τέλος προκάλεσε η μέτρια απόδοση της Ferrari που για μία ακόμα αγώνα δείχνει πολύ μακριά τόσο από την Mercedes όσο και από την Red Bull.

auto.in.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024