Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
T. Wolff: Η F1 μπορεί να μάθει από τους Αμερικανούς

T. Wolff: Η F1 μπορεί να μάθει από τους Αμερικανούς

Θετικός στο ενδεχόμενο αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της F1 δηλώνει ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, προσβλέποντας σε αλλαγή του τρόπου προσέγγισης.

Υπέρ της φημολογούμενης αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της F1 τάχθηκε ο T. Wolff, ποντάροντας σε μια διαφορετική προσέγγιση του σπορ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα, το σχήμα επενδυτών του οποίου ηγείται ο B. Ecclestone, βρίσκεται σε επαφές με τον αμερικανικό όμιλο επιχειρήσεων του J. Malone, o οποίος εμφανίζεται διατεθειμένος να καταβάλλει το ποσό των 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ώστε να αναλάβει τη διαχείριση των εμπορικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

“Αν αγοράσεις μια εταιρεία έναντι αυτού του ποσού και είσαι επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως είναι η Liberty, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που έχεις κάνει στη ζωή σου».

Δεν πιστεύω πως κάποιος θα θελήσει να δαπανήσει αυτό το ποσό και στη συνέχεια θα πει: «Δεν αλλάζουμε τίποτα – θα το κάνουμε με τον αμερικάνικο τρόπο».

«Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να μάθουμε από τον αμερικανικό τρόπο σκέψης, συγκεκριμένα στα ψηφιακά μέσα, αλλά υπάρχει και τομείς που δουλεύουν σωστά εδώ και όχι εκεί».

«Πρόκειται να εξετάσουν πολύ σοβαρά τα δεδομένα και να αναλύσουν τι χρειάζεται να αλλάξει και τι να διατηρηθεί. Υπάρχει κάποιος λόγος που αυτοί οι τύποι έχουν τη οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν τη διαχείριση της F1», δήλωσε ο T. Wolff προσθέτοντας πως τα τελευταία 50 χρόνια ο B. Ecclestone έκανε εξαιρετική δουλειά χτίζοντας μια αυτοκρατορία.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024