Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
GP Ιαπωνίας 2016: Ταχύτερος την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών ο N. Rosberg

GP Ιαπωνίας 2016: Ταχύτερος την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών ο N. Rosberg

O Ν. Rosberg κατάφερε να κινηθεί ταχύτερα από τον L. Hamilton την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών του GP Ιαπωνίας. Υποσχέσεις άφησε η απόδοση των μονοθεσίων της Ferrari

Αμφίρροπη αναμένεται να είναι η μάχη του ιαπωνικού Grand Prix που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, καθώς μετά και το τέλος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, κάθε πρόβλεψη εξακολουθεί να φαντάζει ιδιαίτερα παρακινδυνευμένη.

Ο N. Rosberg ήταν ταχύτερος και στα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμών της πρώτης ημέρας του Grand Prix Ιαπωνίας, ωστόσο, η διαφορά του από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου L. Hamilton δεν επιτρέπει την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Στην πρώτη περίοδο τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, με τον Γερμανό να ολοκληρώνει τις προσπάθειές του στην πρώτη θέση και τον L. Hamilton να ακολουθεί σε απόσταση δύο δεκάτων του δευτερολέπτου.

Πίσω από τους δύο πιλότους της Mercedes, αλλά σε απόσταση ενός δευτερολέπτου από την κορυφή βρέθηκε ο S. Vettel. Ακολούθησε ο K. Raikkonen, δείχνοντας πως τα μονοθέσια της Ferrari έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο σε σχέση με εκείνα της Red Bull.

Στο δεύτερο σκέλος της σημερινής ημέρας οι ισορροπίες δεν άλλαξαν. Ο Ν. Rosberg σημείωσε και πάλι την καλύτερη επίδοση -αυτή τη φορά με τη μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli- ωστόσο η διαφορά ανάμεσα σε εκείνον και τον L. Hamilton μειώθηκε στα 72 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Αυτή τη φορά ο S. Vettel δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των δύο Mercedes, κάτι που έκανε ο K. Raikkonen σημειώνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση της ημέρας.

Verstappen και Vettel ακολούθησαν, καθώς ο D. Ricciardo δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του που θα τον έφερνε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών του GP Iαπωνίας, μένοντας τελικά 12ος.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024