Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
N. Rosberg: Δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με τη δεύτερη θέση στο Austin

N. Rosberg: Δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με τη δεύτερη θέση στο Austin

Τη νίκη θα κυνηγήσει ο N. Rosberg στα εναπομείναντα Grand Prix, αρχής γενομένης από αυτό των Η.Π.Α., παρά το γεγονός ότι αρκεί να τερματίζει δεύτερος ώστε να κατακτήσει τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του.

Το προβάδισμα των 33 βαθμών που απολαμβάνει ο N. Rosberg τέσσερις αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος δεν μετριάζει τη “δίψα” του Γερμανού πιλότου της Mercedes AMG Petronas για νίκες.

Παρά το γεγονός ότι ο N. Rosberg μπορεί να κατακτήσει τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του τερματίζοντας δεύτερος στα τέσσερα Grand Prix που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να κυνηγήσει τη νίκη στο Austin.

«Όπως έχω δηλώσει ξανά θα κυνηγήσω τη νίκη αυτό το σαββατοκύριακο, έτσι έχει η κατάσταση, δεν πρόκειται να προσπαθήσω για τη δεύτερη θέση ή για κάτι παρόμοιο», ξεκαθάρισε ο Γερμανός αποκαλύπτοντας πως αν τελικά βρεθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα πίσω από τον L. Hamilton θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για τη νίκη μέχρι να πέσει η καρό σημαία.

Μάλιστα, θέλησε να υποβαθμίσει την παράδοση που διαθέτει ο Βρετανός στο Austin, δηλώνοντας πως με το συγκεκριμένο μονοθέσιο μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε πίστα.

Κλείνοντας, ο N. Rosberg άφησε να εννοηθεί ότι το ενδεχόμενο απώλειας του φετινού τίτλου δεν περνά από το μυαλό του, καθώς οποιαδήποτε αρνητική σκέψη δεν πρόκειται να τον βοηθήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

auto.in.gr

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024