Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
F1: Αποκάλυψη για το μονοθέσιο της Sauber

F1: Αποκάλυψη για το μονοθέσιο της Sauber

Μετά την Williams, η Sauber γίνεται η δεύτερη ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 η οποία αποκαλύπτει το νέο της μονοθέσιο.


Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης, η Sauber γίνεται η δεύτερη ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 που αποκαλύπτει το νέο της μονοθέσιο.

Η C36, όπως είναι κωδική ονομασία του προδιαγραφών 2017 μονοθεσίου της Sauber, διακρίνεται για τις ακραίες αεροδυναμικές λύσεις που έχει υιοθετήσει και ειδικότερα για το πτερύγιο που θυμίζει… καρχαρία και ξεκινά από την «πλάτη» του οδηγού για να καταλήξει ελάχιστα εκατοστά πριν την πίσω αεροδυναμική πτέρυγα.

Σύμφωνα με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ελβετικής ομάδας, J. Zander, το φετινό μονοθέσιο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλιστεί η αεροδυναμική σταθερότητά του, αξιοποιώντας το γεγονός ότι οι προδιαγραφές τόσο της μονάδας ισχύος (βλέπε Ferrari) όσο και του κιβωτίου ήταν γνωστές από πολύ νωρίς.

Η Sauber θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν διαθέτοντας στο ρόστερ της τους Μ. Ericsson και P. Wehrlein, με τον δεύτερο ωστόσο να χάνει τις δοκιμές της Βαρκελώνης εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια του Race of Champions.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024