Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Aφήνει υποσχέσεις το νέο μονοθέσιο της Renault

F1: Aφήνει υποσχέσεις το νέο μονοθέσιο της Renault

Η Renault αποκάλυψε το νέο μονοθέσιο της, αφήνοντας υποσχέσεις για μια σεζόν που ξεκινά από διαφορετική, σαφώς πιο ανταγωνιστική, για την γαλλική ομάδα.


Ένα νέο, σαφώς ισχυρότερο υβριδικό σύνολο και ένα μονοθέσιο που φέρει την υπογραφή της Renault δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε η γαλλική ομάδα να διεκδικήσει τη θέση που της αναλογεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Η Renault R.S.17 που αποκαλύφθηκε στο Λονδίνο αποτελεί το πρώτο μονοθέσιο της Formula 1 που έχει εξελιχθεί εξολοκλήρου από τη γαλλική φίρμα και ειδικότερα από τη Renault Sport Racing, αφήνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για την πορεία της ομάδα το 2017.

Η αποκάλυψη του μονοθεσίου έγινε από τους πιλότους της Renault Sport Formula One Team, N. Hulkenberg και J. Palmer, τους οποίους πλαισίωσαν με την παρουσία τους ο εφεδρικός οδηγός S. Sirotkin, ο Πρόεδρος της ομάδας J. Stoll και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Racing, C. Abiteboul.

Στόχος για την ομάδα της Renault αποτελεί η πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών και συνεχής παρουσία των πιλότων της εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας.

Oι υποχρεώσεις της Renault Sport Formula One Team όπως και των υπόλοιπων ομάδων θα ξεκινήσουν στις 26 Φεβρουαρίου με τον πρώτο κύκλο των χειμερινών δοκιμών ο οποίος θα διεξαχθεί στην πίστα της Βαρκελώνης.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024