Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari: To 2018 η τελευταία ευκαιρία του K. Raikkonen

Ferrari: To 2018 η τελευταία ευκαιρία του K. Raikkonen

Στο ενδεχόμενο αντικατάστασης του K. Raikkonen στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν αναφέρθηκε ο επικεφαλής του FCA Group, S. Marchionne εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση του Φινλανδού Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Σε ένα ακόμα… ιταλικό φιάσκο αναδεικνύεται η απόφαση της Scuderia Ferrari να διατηρήσει στις τάξεις της τον K. Raikkonen, με τον επικεφαλής του FCA Group να ξεκαθαρίζει πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του Φινλανδού αν η απόδοσή του δεν παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης.

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν βρούμε το σωστό κλειδί, ο Raikkonen οδηγεί σαν Θεός», δήλωσε ο Marchionne κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού γεύματος που παραθέτει η Ferrari στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από τα Χριστούγεννα.

«Αλλά οφείλουμε να το βρούμε. Όταν τα πράγματα πάνε σωστά, χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να οδηγεί, έχει απίστευτη ψυχρότητα, σε άλλες στιγμές βέβαια φαίνεται ότι παίρνει ένα διάλειμμα. Χρειάζεται περισσότερη συνέπεια όσον αφορά τις επιδόσεις, αλλά είναι σημαντικό να βρούμε το σωστό κλειδί ώστε να το κάνουμε να οδηγεί όπως στο Μονακό και σε άλλες πίστες».

«Μάλλον αυτή είναι η τελευταία σεζόν που έχουμε στη διάθεσή μας για να βρούμε το «κλειδί» και πρέπει να το κάνουμε. Νομίζω ότι θα ήταν κρίμα αν θα φύγει από την F1 χωρίς να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες», δήλωσε ο Ιταλός μάνατζερ ξεχνώντας προφανώς ότι ο K. Raikkonen έχει στεφθεί ήδη μία φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Μάλιστα, ο S. Marchionne δεν δίστασε να αναφερθεί και στον S. Vettel, χρεώνοντας στον Γερμανό την αποτυχία της Ferrari να διεκδικήσει το 2017 τον τίτλο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο το μονοθέσιο της Scuderia του έδινε αυτήν τη δυνατότητα.

auto.in.gr

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024