Αποκάλυψη για το νέο μονοθέσιο της McLaren

Αποκάλυψη για το νέο μονοθέσιο της McLaren
Τα χρώματα του νέου μονοθεσίου της McLaren παραπέμπουν στο ένδοξο παρελθόν της βρετανικής ομάδας, οι οποία ελπίζει πως το 2018 θα επιστρέψει με τη βοήθεια των κινητήρων της Renault στη θέση που της αξίζει  
Read hidden
4 φωτογραφίες

Μετά από τρεις απογοητευτικές αγωνιστικές σεζόν, η ελπίδα επιστρέφει στις τάξεις της McLaren.

Το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί η βρετανική ομάδα το 2018 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 φέρει την υπογραφή της Renault, μιας και οι κινητήρες της Honda ανήκουν ήδη στο παρελθόν.

Εκτός των άλλων, η McLaren επέλεξε να ντύσει το νέο μονοθέσιό της με ένα νέο χρώμα το οποίο παραπέμπει εμμέσως πλην σαφώς στο ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν της.

Πιο συγκεκριμένα, η McLaren MCL33, πίσω από το τιμόνι της οποίας θα βρεθούν οι F. Alonso και S. Vandoorne, είναι βαμμένη στο περίφημο “Papaya Orange”, διαθέτοντας αρκετά στοιχεία σε μαύρο χρώμα, συνδυασμός που είχε χρησιμοποιηθεί στο μακρινό παρελθόν από τον ιδρυτή της βρετανικής ομάδας, Bruce McLaren.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της McLaren, Zack Brown, η επιλογή του νέου χρώματος για το μονοθέσιο του 2018 δεν αποτελεί μόνο μια συναισθηματική απόφαση, αλλά μια προσπάθεια της ομάδας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των υποστηρικτών της και να χτίσει μια πιο στενή σχέση με εκείνους.

Το νέο μονοθέσιο της McLaren θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην πίστα της Navara στην Ισπανία, πριν ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο των χειμερινών δοκιμών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

auto.in.gr

Formula 1:  Περισσότερες ειδήσεις