Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
R. Brawn: Ο M.Schumacher παρουσιάζει ενθαρρυντικά σημάδια

R. Brawn: Ο M.Schumacher παρουσιάζει ενθαρρυντικά σημάδια

Tη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του M. Schumacher επιβεβαίωσε ο R. Brawn, διαψεύδοντας παρόλα αυτά τις φήμες που σχετίζονται με την πορεία αποκατάστασης του Γερμανού.

Σημάδια τα οποία αφήνουν ελπίδες παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του M. Schumacher σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ferrari και στενό φίλο της οικογένειας, R. Brawn.

«H οικογένεια επέλεξε να διατηρήσει τη διαδικασία ανάρρωσης του Michael μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θα πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Υπάρχουν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια και όλοι προσευχόμαστε καθημερινά ώστε να δούμε περισσότερα από αυτά. Είναι δύσκολο για μένα να πω περισσότερα, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας».

«Το μόνο που έχω να πω κυκλοφορούν πολλές φήμες σχετικά με την κατάσταση του Michael. Oι περισσότερες από αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση της υγείας του, ώστε μια μέρα να τον δούμε να αναρρώνει πλήρως από τα τραύματά του», δήλωσε ο Βρετανός ο οποίος διατηρεί στενές επαφές με την οικογένεια του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Ο M. Schumacher παραμένει στην κατοικία που διατηρεί η οικογένεια στην Ελβετία, σε μια προσπάθεια να αναρρώσει από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο κεφάλι μετά από πτώση σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024