Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτήρια για το νέο μονοθέσιο της Ferrari

Αποκαλυπτήρια για το νέο μονοθέσιο της Ferrari

Τον κωδικό SF70H και το αμφιλεγόμενο «πτερύγιο» ανάμεσα στις σχεδιαστικές προδιαγραφές του διαθέτει το νέο μονοθέσιο της Ferrari που αποκαλύφθηκε από την ιταλική ομάδα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών.


Τις ελπίδες επιστροφής της Ferrari στην κορυφή της Formula 1 καλείται να μετουσιώσει σε αποτελέσματα και μάλιστα νικηφόρα το νέο μονοθέσιο της Scuderia το οποίο αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των χειμερινών ελεύθερων δοκιμών.

Με την κωδική ονομασια SF70H, το νέο μονοθέσιο της Ferrari ακολουθεί τις προδιαγραφές του 2017 όπως άλλωστε και το χαρακτηριστικό πλέον «πτερύγιο καρχαρία» το οποίο κυριαρχεί πάνω από το κάλυμμα του υβριδικού συνόλου.

Πέρα από τις λιγότερο ή περισσότερο εμφανείς αεροδυναμικής φύσεως αλλαγές στον σχεδιασμό του μονοθεσίου, αναβαθμισμένη επιστρέφει και η διάταξη της ανάρτησης, όπως άλλωστε και οι πλήμνες των τροχών ώστε το έργο των μηχανικών κατά τη διαδικασία αλλαγής ελαστικών να είναι πλέον πιο εύκολο.

Στους κανονισμούς του 2017 έχει προσαρμοστεί και η υβριδική μονάδα ισχύος. Αρκετά από τα επιμέρους τμήματα του κινητήριου συνόλου έχουν ανασχεδιαστεί, ωστόσο, δεν λείπουν εκείνα που μεταφέρονται αυτούσια από τον κινητήρα του 2016.

Σύμφωνα με την ίδια την ιταλική ομάδα, σημαντική πρόοδο έχει παρουσιάσει η απόδοση του νέου κινητήρα που φέρει την κωδική ονομασία 062 σε συνθήκες που απαιτούν τη μέγιστη συνδυαστική ισχύ του.

Να θυμίσουμε πως το 2017 θα δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να εξελίσσουν με σχετική ελευθερία κατά τη διάρκεια της σεζόν τα κινητήρια σύνολα, ενώ αυξημένη κατά 5% είναι και η μέγιστη ποσότητα καυσίμου με την οποία θα εφοδιάζονται τα μονοθέσια πριν την έναρξη κάθε αγώνα (από 100 σε 105 κιλά).

Όπως προαναφέραμε, οι υποχρεώσεις της Scuderia Ferrari ξεκινούν την Δευτέρα 27/2 από την πίστα της Βαρκελώνης, όπου και θα διεξαχθεί ο πρώτος κύκλος των χειμερινών δοκιμών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024