Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
C. Horner: Οι κανονισμοί των κινητήρων για το 2018 είναι εξωφρενικοί

C. Horner: Οι κανονισμοί των κινητήρων για το 2018 είναι εξωφρενικοί

Την απόφαση της FIA να μειώσει περαιτέρω τον αριθμό των κινητήρων που αναλογούν σε κάθε μονοθέσιο στηλιτεύει με δηλώσεις του ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull, C. Horner.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της FIA να μειώσει τον αριθμό των κινητήρων που αναλογεί σε κάθε μονοθέσιο την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Το 2018 ο αριθμός των κινητήρων μονάδων μειώνεται από τους τέσσερις στους τρεις, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ομάδων οι οποίες αντιμετώπισαν στο σύνολό τους προβλήματα αξιοπιστίας.

Μάλιστα, η Red Bull είχε ταχθεί υπέρ της διατήρησης του ορίου στα επίπεδα της φετινής σεζόν, πρόταση που μπλόκαρε η ομάδα της Ferrari.

“Προσωπικά το θεωρώ εξωφρενικό. Τη φετινή σεζόν την ολοκληρώσαμε με έξι κινητήρες. Το να πάμε στην επόμενη χρονιά με τρεις, παρά τον αυξημένο αριθμό αγώνων, είναι τελείως τρελό για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε ο Βρετανός στο πλαίσιο του τελευταίου Grand Prix της χρονιάς που θα φιλοξενηθεί στο Abu Dhabi.

Το 2017 οι πιλότοι της Red Bull δέχθηκαν ποινή εξαιτίας της αντικατάστασης μηχανικών μερών έξι φορές, γεγονός που δικαιολογεί την ανησυχία του C. Horner για την επόμενη χρονιά

auto.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024