Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Χάνει έναν από τους βασικούς χορηγούς η Ferrari

F1: Χάνει έναν από τους βασικούς χορηγούς η Ferrari

O ισπανικός τραπεζικό όμιλος «Santader» αποχωρεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1, αποσύροντας τη χορηγία της από την αγωνιστική ομάδα της Ferrari.

Τέλος στη συνεργασία της με την αγωνιστική ομάδα της Ferrari βάζει ο τραπεζικός όμιλος «Santader», στρέφοντας το ενδιαφέρον του στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη, το Champions League.

H Santader, η οποία αποτέλεσε βασικό χορηγό αρκετών Grand Prix συνδέθηκε με την Scuderia Ferrari το 2010, με αφορμή την άφιξη στο Μαρανέλο του F. Alonso.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το πλήγμα για την ίδια την ομάδα Ferrari αλλά και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 είναι ιδιαίτερα ισχυρό.

Μάλιστα μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η αποχώρηση της Santader από τα δρώμενα της Formula 1 συνέπεσε με την επιστροφή της Alfa Romeo στον θεσμό, από τη θέση του βασικού χορηγού και του τεχνικού συνεργάτη της Sauber.

Ο τραπεζικός κολοσσός που έχει έδρα την Ισπανία, αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του. «Ολοκληρώνουμε μια επιτυχημένη συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα της Formula 1, Scuderia Ferrari, η οποία μας στήριξε τα τελευταία οκτώ χρόνια».

«Η τράπεζα ολοκληρώνει, επίσης, μια σειρά επιχειρηματικών συμφωνιών με την Formula 1, οι οποίες βοήθησαν τα τελευταία 11 χρόνια ώστε η Santader να γίνει αναγνωρίσιμη σε ολόκληρο τον πλανήτη».

auto.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024