Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη για το νέο μονοθέσιο της McLaren

Αποκάλυψη για το νέο μονοθέσιο της McLaren

Τρεις ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου σκέλους των χειμερινών δοκιμών της Formula 1, η McLaren αποκάλυψε με κάθε επισημότητα το δικό της μονοθέσιο.


Μετά από τρεις απογοητευτικές αγωνιστικές σεζόν, η ελπίδα επιστρέφει στις τάξεις της McLaren.

Το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί η βρετανική ομάδα το 2018 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 φέρει την υπογραφή της Renault, μιας και οι κινητήρες της Honda ανήκουν ήδη στο παρελθόν.

Εκτός των άλλων, η McLaren επέλεξε να ντύσει το νέο μονοθέσιό της με ένα νέο χρώμα το οποίο παραπέμπει εμμέσως πλην σαφώς στο ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν της.

Πιο συγκεκριμένα, η McLaren MCL33, πίσω από το τιμόνι της οποίας θα βρεθούν οι F. Alonso και S. Vandoorne, είναι βαμμένη στο περίφημο “Papaya Orange”, διαθέτοντας αρκετά στοιχεία σε μαύρο χρώμα, συνδυασμός που είχε χρησιμοποιηθεί στο μακρινό παρελθόν από τον ιδρυτή της βρετανικής ομάδας, Bruce McLaren.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της McLaren, Zack Brown, η επιλογή του νέου χρώματος για το μονοθέσιο του 2018 δεν αποτελεί μόνο μια συναισθηματική απόφαση, αλλά μια προσπάθεια της ομάδας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των υποστηρικτών της και να χτίσει μια πιο στενή σχέση με εκείνους.

Το νέο μονοθέσιο της McLaren θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην πίστα της Navara στην Ισπανία, πριν ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο των χειμερινών δοκιμών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024