Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Ο L. Hamilton o πρωταγωνιστής του πρώτου σκέλους των χειμερινών δοκιμών

F1: Ο L. Hamilton o πρωταγωνιστής του πρώτου σκέλους των χειμερινών δοκιμών

Το πρώτο σκέλος των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης της φετινής αγωνιστικής σεζόν ανήκει ήδη στο παρελθόν, με τον L. Hamilton να ξεχωρίζει και σε αυτό σημειώνοντας την τέταρτη και τελευταία ημέρα της διαδικασίας τον ταχύτερο χρόνο.

Με τον L. Hamilton να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Βαρκελώνης.

Έστω και την τελευταία ημέρα της διαδικασίας, η οποία σημαδεύτηκε από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το σπάνιο για τα δεδομένα της περιοχής φαινόμενο της χιονόπτωσης, ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2017 έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Παρά το γεγονός ότι δεν επιστράτευσε τη λύση της μαλακής γόμας των ελαστικών της Pirelli, ο L. Hamilton αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ταχύτερος όλων, επιβεβαιώνοντας όσους τον θεωρούν φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ενδεικτικό της ταχύτητας του Βρετανού είναι το γεγονός ότι ο δεύτερος καλύτερος χρόνος, εκείνος του S. Vettel, απείχε σχεδόν τρία δέκατα του δευτερόλεπτα και σημειώθηκε με τη χρήση της μαλακής γόμας και όχι της μέσης.

Βέβαια, υπάρχει και η άποψη πως οι κορυφαίες ομάδες κρατούν ακόμα «κλειστά» τα χαρτιά τους και ότι η πραγματική τους δυναμική θα ξεδιπλωθεί στον δεύτερο και τελευταίο κύκλο των χειμερινών δοκιμών, ο οποίος ξεκινά την Τρίτη 6 Μαρτίου.

Επιστρέφοντας στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2017, ο L. Hamilton δεν δίστασε να δηλώσει μετά το τέλος των δοκιμών, πως το νέο μονοθέσιο της Mercedes AMG είναι αισθητά ταχύτερο από εκείνη της περσινής αγωνιστικής σεζόν.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024