Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος για την κατάκτηση του τίτλου δηλώνει ο V. Bottas

Έτοιμος για την κατάκτηση του τίτλου δηλώνει ο V. Bottas

Την πεποίθηση ότι διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να διεκδικήσει τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του εξέφρασε ο V. Bottas λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Την αισιοδοξία του για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος εξέφρασε ο V. Bottas, ξεκαθαρίζοντας πως είναι έτοιμος για να διεκδικήσει τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της καριέρας του.

Επίσης, ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes AMG Petronas προέβλεψε πως η μάχη του φετινού πρωταθλήματος θα δοθεί ανάμεσα σε τρεις ομάδες, συνυπολογίζοντας ως πιθανό διεκδικητή του τίτλου και την Red Bull Racing.

«Πιστεύω πως διαθέτω όλα τα μέσα. Μετράω πέντε σεζόν στην Formula 1, αυτή είναι η δεύτερη χρονιά με αυτήν την ομάδα, ενώ κέρδισα ορισμένους αγώνες και πέρσι. Έτσι λοιπόν γνωρίζω πώς να το κάνω».

«Αυτή τη χρονιά είχε περισσότερο χρόνο για να αφοσιωθώ στην απόδοσή μου. Δεν υπήρξαν αρκετά πράγματα τα οποία θα έπρεπε να συνηθίσω, συνεπώς αποτέλεσε ένα πιο ομαλό ξεκίνημα».

«Αυτό που μένει είναι να προσαρμόσω το μονοθέσιο, αλλά είχε μια καλή αρχή. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα καλύτερο μονοθέσιο. Βάσει της ισορροπίας και της συμπεριφοράς του μέχρι σήμερα, νομίζω πως έχουμε πραγματοποιήσει μερικές βελτιώσεις», δήλωσε ο Φινλανδός δείχνοντας αποφασισμένος να κοιτάξει στα μάτια τον ομόσταυλό του στην ομάδα της Mercedes AMG Petronas και παγκόσμιο πρωταθλητή του 2017 L. Hamilton.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024